Friday, March 19, 2010

Η Αλικη το Σκουλικι

Δεν πιστευα πως θα ξανακανε ταινια σαν τον Πλανητη των Πιθηκων ο Burton αλλα με διεψευσε πανηγυρικα.

Εφετζιλικια (καπως αδιαφορα ομως, ο κοσμος της Αλικης στην ταινια δεν εχει τιποτα απο την ψυχακικη ατμοσφαιρα του βιβλιου), ηθικοπλαστικα μυνηματα της πουτσας, ανυπαρκτο σεναριο και φιναλε της νυστας. Και ο Depp δε με ενθουσιασε ιδιαιτερα, το χαμογελο της χαζομαρας που ειχε στο Charlie and the Chocolate Factory μπορει να με κρατησει για μια ταινια, παραπανω ΔΕΝ. Κυριακη μεσημερι στο MEGA και αν.



Απο την αλλη ειδαμε το 2012 με φιλους και τετοια κινηματογραφικη εμπειρια ειχαμε χρονια να ζησουμε. Θελω να πιστευω πως δεν το πηγαινε για σοβαρη ταινια ο σκηνοθετης γιατι τετοια πιπα δε ματαγυριστηκε ποτες, αλλα αν ηταν κωμωδια (οπως και υποψιαζομαι) τοτε μπραβο στον καλλιτεχνη, αυτος ηταν γκαϊφες.



Και τελος, βγηκε το trailer του Predators. Εκτος απο το προφανες (εχει Predators) επισης ειναι μπλεγμενος ο Robert Rodriguez, παιζουν ο Adrien Brody, ο Topher Grace και ο Laurence Fishbaurne και φαινεται πως θα χει πλακα (αν και υπαρχει εντονη φημολογια πως θα ειναι PG-13, οποτε να πανε να γαμηθουνε, δεν πληρωνω για εισητηριο να βλεπω κυνηγους να χοροπηδανε και να τραγουδανε). Το trailer να το δειτε στο youtube γιατι οποτε βαζω βιντεακι βγαινει μεγαλο και μου γαμαει τη σελιδα.



Αυτα.

3 comments:

The spice said...

3D to alikaki to des?

Left Titty said...

oxi alla de nomizw na mou ekane kamia diafora

Comfis said...

Ο έμεριχ πρέπει να αρχίσει να γυρίζει παρωδίες, θα γίνει τοπ στο είδος.

Τι κωμωδία.. ο άνθρωπος μας περιέγραψε το τέλος του κόσμου.. είχε πολύ σοβαρή προσέγγιση..

και αυτός ο κιούζακ θα τσέπωσε συνειδητοποιημένα όσα τσέπωσε, αλλά βρε αγόρι μου, τόσο ταλαίπωρες ταινίες θα μείνουν στην ιστορία και συ θα μείνεις επίσης στην ιστορία ως ο πρωταγωνιστής τους.

Την αλίκη μάλλον θα την προσπεράσωω.