Saturday, March 20, 2010

Ασχετο

Ξεκιναω μην εχοντας την παραμικρη ιδεα για το θεμα του post, εγραφα κατι πιο σοβαρο και χρειαζομαι διαλειμα, οποτε οτι βγει.

Και τωρα που λεω βγει, προχτες το βραδυ βγηκα στο Monrose (πρωην It's Only) και πολυ προσωπικα το πηρα που αλλαξε ετσι το μαγαζι. Δε με νοιαζει που αλλαξε η μουσικη, η διακοσμηση, το προσωπικο, η πορτα, οι τουαλετες, τα πλακακια, η θεση της σκαλας (γι'αυτο δεν παιρνω ορκο), που τους λες "μια πρασινη" και σου φερνουν ενα δηθεν πραμα οτι να'ναι η που ολες οι σερβιτορες αναγκαζονται να φορανε ασκημους μπερεδες, ειλικρινα ολα αυτα τα επουσιωδη θεματα με αφηνουν παγερα αδιαφορο, κοινως χεστηκα. Το προβλημα μου ειναι τα τασακια. Το It's Only ειχε κατι συμπαθεστατα γυαλινα τασακια που γραφανε πανω The Only Rock Bar in Town και κατι αλλες πιπες και το ειχα εθιμο οποτε πηγαινα να κλεβω ενα, το Melrose εχει κατι αδιαφορα, μαλακισμενα που δε γραφουνε τιποτα πανω και δεν εχω ορεξη να τζουρνεψω ουτε ενα. Μπραβο ρε μαλακα, καταφερες να μη σου κλεβω τασακια, συγχαρητηρια. Αν το πηγαινουμε ετσι να αλλαξουνε κουπες και στο Διατηρητεο, σφηνοποτηρα στο Ταξιδι, κρασοποτηρα στην Αλαμπρα και λαμπες στο Μετροπολις (αυτο δεν ειναι στη Θεσσαλονικη) να μην κλεβω τιποτα οταν ειμαι μεθυσμενος, πολυ Ευρωπη γιναμε γαμω την πουτανα μου, μας κοψανε την εξοδο τις καθημερινες (σιγα), μας κοψανε το καπνισμα σε κλειστους χωρους (ΣΙΓΑ), να μας κοψουνε και τις μικροκλοπες να δουμε τι θα καταλαβουνε οι ψοφιοι.

Και τωρα που λεω Ευρωπαιοι, το καλοκαιρι που θα ειμαι στην Αμερικη, 6 Αυγουστου που θα φυγουν οι φιλοι μου λεω να παω Chicago που θα εχει το Lollapalooza, δεν ξερω τι θα εχει φετος αλλα το περσινο lineup με καθησυχαζει καπως: Depeche Mode, Tool, Killers, Jane's Addiction, Kings of Leon, Yeah Yeah Yeahs, Thievery Corporation, Rise Against, Decemberists, Animal Collective, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Raveonettes, Lou Reed, Coheed and Cambria, ουτε θυμαμαι ποσοι ακομα ητανε, στο προπερσινο που ειχα παει κιολας ειχε Rage Against the Machine, φετος δε μπορω να φανταστω τι θα γινει. Και αν εχω δει ηδη εδω Massive Attack και Fatboy Slim (οι Rammstein μαλλον διαγραφονται) νταξ, τι αλλο να ζητησω, Μαλαμα θα παω τον Σεπτεμβρη.

Και τωρα που λεω Σεπτεμβρη, δε μας γαμας λιγο καιρε, εχεις γινει πιο ενοχλητικος απο τους μαλακες που πηγαινοερχονται στα μαγαζια οταν στεκομαι στο διαδρομο, παρε μια αποφαση, η μεσα η εξω, η κρυο η ζεστη. Δε γινεται να ξυπναω το πρωι, να βγαινω μες την τρελη χαρα με τη βερμουδα και το γυαλι και να γυρναω τρεμοντας και μασωντας την αριστερη πατουσα μου για να φυγει το κρυοπαγημα, εχω αρχισει να το παιρνω προσωπικα, μαλλον το κανεις επιτηδες. Με βλεπεις να βγαινω κουλ και ανετος με την αυτοπεποιθηση του καλοκαιρινου μαλακα και με στελνεις σπιτι το απογευμα καταρρακομενο σωματικα και ψυχολογικα, καπου γυρω στο μεσημερι το ντυσιμο αρχιζει να φαινεται ασχετο με την εποχη, οταν πλησιαζει το απογευμα και κρυβεται ο ηλιος το γυαλι μοιαζει τελειως ηλιθιο και μεχρι να ρθει το βραδυ εχω μετατραπει απο summertime-and the living's easy σε γρανιτα-δαπιτη. Ουστοδιαολο.

Και τωρα που λεω ουστοδιαολο μαλλον πρεπει να παω για υπνο.

6 comments:

comfis said...

ακούγεσαι ελαφρώς μπαϊρντισμένος..

εκτός από down boy, βάλε να ακούσεις και runaway από τους yyy

Wire_n_Wood said...

Εγώ που πήγα την περασμένη Παρασκευή Monroe, οι σερβιτόρες δεν φορούσαν μπερέ.

torn jeans+a F*ck U t-shirt said...

μπορω να μαθω τον τροπο που μπορει καποιος(εσυ) να κλεβει κουπες απο το Διατηρητεο?
please enlighten me!

Elen King said...

re eic atheos alitheia, exeis pl plaka!

mimis said...

αμα δεν κλέψεις stand καρεκλα απο μαγαζι ..απλα δε λεει

Eddie said...

1on:to gamises to onoma tou magaziou
2on:gt diagrafontai oi rammstein?
3on:de xreiazetai narthei to vrady gia na moiazeis me dapiti
4on:pote ta grapses ola ayta?