Friday, October 15, 2010

Μπαααμπη, Μπαααμπη, Μπαααμπη ΟΟΟ

Τον τελευταίο καιρό αφιερώνω αξιοσέβαστο μέρος του ελεύθερού μου χρόνου στο να μισώ τον Justin Bieber.
Το ξέρω πως δεν θεωρείται δείγμα υγιούς ψυχοσύνθεσης να φαντάζεσαι τρόπους για να δολοφονήσεις τελετουργικά ένα δεκατετράχρονο αλλά το ίδιο έλεγαν και όταν σχεδίαζα ενέδρα στον παιδικό σταθμό της Lindsay Lohan, και ορίστε τώρα που φτάσαμε. Οπότε αντί να βρω ένα ωραίο, συνηθισμένο χόμπι όπως να βάζω στη σειρά τις οδοντογλυφίδες μου για να δω αν έχουν το ίδιο μήκος, συνεχίζω να τρέφω για τον Justin Bieber ένα μίσος τόσο άσβεστο που θα αρκούσε για να στηρίξει ενεργειακά το Τόκιο για μιάμιση βδομάδα.



Και πραγματικά πιστεύω ότι έχω δίκιο να πιστεύω ότι μέσα σ’ αυτό το σώμα που μόλις μπήκε στην εφηβεία κρύβεται ο γιος του Σατανά. Δοκίμασα να ακούσω τα τραγούδια του για να καταλήξω στην επώδυνη συνειδητοποίηση ότι μάλλον αρκέστηκε να βάλει σε ένα σάκο τέσσερις γάτες και δυο δωδεκάδες πιρούνια, να τα πετάξει από τη σκάλα και να ηχογραφήσει το αποτέλεσμα. Έβαλα να παίζει το "Baby" δίπλα στη γλάστρα στο μπαλκόνι και την επόμενη μέρα ο βασιλικός προσπάθησε να με σκοτώσει την ώρα που έπινα τον καφέ μου χρησιμοποιώντας τα κορδόνια του παπουτσιού μου με τρόπους που δεν θέλω ούτε να θυμάμαι. Επανέλαβα το πείραμα κλειδώνοντας το ξαδερφάκι μου στο δωμάτιό του, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί στον Zack Efron. Και όταν επιχείρησα να μπω με το cd στην εκκλησία, μόλις πάτησα το κατώφλι έσπασαν ταυτόχρονα όλα τα τζάμια και άρχισαν να ακούγονται τρομπέτες από τον ουρανό. Αναμενόμενο.



Και ενώ ζούσα έτσι ευτυχισμένος μέσα στην απέχθεια μου για το teen idol, έχοντας τον ιερό πόλεμο να μου δίνει σκοπό, ξαφνικά κυκλοφόρησε το παρακάτω viral message που θα μου έκοβε το βήχα:

EVERYONE LISTEN UP

On September 1st we will all be visiting Justin Biebers "BABY" video

which has over 240 million views.

On that day everyone must leave a negative comment and dislike the video.

Help us destroy the little idiot's music for good. The goal is to make the dislike bar bigger than the like bar. JOIN US!!!!




Η μέρα έφτασε και οι ορδές των Justin haters επιτέθηκαν στο βιντεάκι με τα περισσότερα views στο youtube (δεν κάνω πλάκα, περνάει και εκείνο τον συμπαθητικό τυπάκο που χοροπηδάει σα βλάκας και καλά για να δείξει την ιστορία του χορού αλλά όλοι ξέρουμε πως απλά έψαχνε ευκαιρία) με ανέλπιστη επιτυχία, κοίταξα τα στατιστικά και ο κόσμος γκρεμίστηκε γύρω μου. Πλέον περισσότεροι αντιπαθούσαν τον Bieber παρά τον συμπαθούσαν. Δεν ήμουν μέλος μιας αποκομμένης κάστας που ξεχώριζε την ποιοτική μουσική από τις σαβούρες, δε μπορούσα να στέκομαι ψηλά στον πύργο μου και να φτύνω τους αποκάτω άμοιρους, άσχετους, άμουσους και άλλα α-, ήμουν κι εγώ ένας μέσα στους πολλούς που την έβρισκαν να βρίζουν ένα παιδάκι που ακόμα δεν έχει κάνει χημεία στο σχολείο. Αλλά κι αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που δε μπορώ να κάνω αλλά το να είμαι σνομπ και ελιτιστής δεν είναι ένα από αυτά. Μπες ανάμεσα σε μένα και σε οποιοδήποτε δήθεν trend που δεν αρέσει σε κανέναν και θα σου επιτεθώ σαν την οργή του Αλλάχ. Οπότε πλέον φοράω λυτά σταράκια, μπλουζάκι Bieber Fever, σηκώνω το μαλλί μου 10 κιλά ζελέ, θέλω να γίνω σαν τους Jonas Brothers και όταν μιλάω χρησιμοποιώ τη λέξη like περισσότερο από το φωνήεν Α.



Ηθικό δίδαγμα:
Η ευτυχία κρύβεται στα απλά, ηλίθια πράγματα, και όταν τη βρούμε θα την δείρουμε μέχρι να τα ξεράσει όλα.

6 comments:

Sourotiri said...

Δεν γινεται να λες την λεξη "like" περισσοτερο απο το φωνηεν Α. Και αυτο γιατι το Α βρισκεται μεσα στην προφορα της λεξης "like" (=λΑηκ). Να πεις α χωρις "like", γινεται. Να πεις "like" χωρις α ομως δεν γινεται. :ΡΡ

Wire_n_Wood said...

Εγώ εξακολουθώ να μισώ τον Μπίμπερ(ο)

Anonymous said...

Τελικα τον μισεις ή δεν τον μισεις; Με μπερδεψες.

Left Titty said...

Ειναι διαγωνισμος, πες μου τι πιστευεις εσυ και αν κερδισεις θα σου πω το βραβειο σου.

Anonymous said...

Νομιζω πως δεν εισαι σιγουρη αν τον μισεις ή οχι.
Το βρηκα;

Left Titty said...

Νομιζω πως ειμαι σιγουρη οτι εισαι borderline retard