Tuesday, April 3, 2012

Το σημαντικοτερο θεμα στον κοσμο

Οκ, εχω πολυ καιρο να γραψω κατι, πρεπει το καινουριο post να ειναι τουλαχιστον κοσμοιστορικης σημασιας. Πρεπει να βρω κατι που να αφορα ολη την υφηλιο, να μην εχει σχεση με την οικονομικη κριση γιατι αυτη τη σχολιαζουν ολοι και ειναι τρε πασε και να ειναι τοσο σημαντικο ωστε η ελλειψη γνωσης επι του θεματος να καταδικαζει τον πιθανο αναγνωστη σε προμεσαιωνικο βιωτικο επιπεδο. Ενταξει, το βρηκα.

Τους τελευταιους 2 μηνες ζω στη Γλασκωβη και μεγαλο μερος της καθημερινης μου επαφης με την βρετανικη κουλτουρα ειναι η αναγνωση στο λεοφωρειο πρωινης, free press εφημεριδας που ασχολειται με εξαιρετικα σοβαρα θεματα οπως η διαρροη sex tape μιας Tulisa που απ'οτι καταλαβα ειναι κριτης στο X-Factor, τα σχολια του Dizee Rascal οτι οι πιπες της ειναι καλυτερες απο τα τραγουδια της (αυτος απ'οτι καταλαβα ειναι ραπερ), οι δηλωσεις της μητριας της οτι δεν την σκεφτοταν οταν εφτιαχνε τσοντοβιντεακια και αρα ειναι πολυ εγωιστρια (νομιζω η επιλογη αναμεσα στον εγωισμο και στο να σκεφτεσαι εξ'αγχιστειας συγγενεις σου ενω σε τραβαει μια καμερα να γυαλιζεις πομολα ειναι μονοδρομος) και αλλα τετοια ανατριχιαστικα παγκοσμια φαινομενα. Τις τελευταιες δυο βδομαδες ο συγκεκριμενος κολοσσος της δημοσιογραφιας ασχολειται με το διαζυγιο Katy Perry και Russel Brand και ολος ο πλυθησμος του λεοφωριου 40 Partick-Braehead παρακολουθει τις εξελιξεις με κομμενη την ανασα. Κι αλλες αγνωστες λεξεις, κι αλλες αναζητησεις στο google (την Katy Perry την ηξερα αν και για καιρο νομιζα οτι ειναι το ιδιο προσωπο με την Zooey Deschanel, τον αντρα της δεν ειχα την τιμη) και τελικα ανακαλυψα κατι που νομιζω πρεπει να ειναι το αυριανο πρωτοσελιδο:




H Katy Perry ηταν τοσο καιρο παντρεμενη με την Eva Green.

Το ξερω οτι το αναγνωστικο κοινο τρεφει αισθηματα ευγνωμοσυνης απεναντι μου αλλα πλιζ, γι'αυτο ειμαι στην ξενιτια, για να μεταδωσω λιγο κουλτουρα, μπρι, πατε και διανοηση και σ'εσενα μικρε ταπεινε αναγνωστη που τωρα θα εψαχνες τη συχνοτητα του Filmnet μηπως καταφερεις να δεις βυζι αναμεσα στα παρασιτα.

Παρακαλω.

No comments: